logo
Home
Over ons
Ons aanbod
Ons team
Links
Referenties
Contact
Sitemap

Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden

> All-in companionship:

U wilt een verandering doorvoeren in uw organisatie. U krijgt door ons een op maat gemaakt palet aan diensten om de verandering succesvol te laten zijn. U krijgt maatwerktrainingen, organisatieadvies, personal coaching, interimmanagement en/of feedbacksessies volgens een vooraf opgesteld plan en een afgesproken prijs.

> In company maatwerktrainingen:

Uw medewerkers bezitten niet de vaardigheden die nodig zijn om uw bedrijf te laten excelleren. Wij bieden effectieve trainingen op het gebied van leidinggeven, communicatie en coaching. Pre- en posttraining video-analyse van de vereiste vaardigheden maken het effect van de training zichtbaar.

> Personal coaching:

U wilt het beste uit u zelf halen in uw werk. Als topmanager kiest u voor een coach die in staat is om u op uw niveau uit te dagen. Van onze coaches krijgt u gegarandeerd de energie die u in beweging zet.

> Feedbackdagen:

U bent helemaal klaar met de mensen om u heen die u alleen maar vertellen wat u wilt horen. Als u oprechte feedback wilt hebben kiest u voor een feedbackdag. Onze coaches, zelf ervaren managers, lopen een dag met u mee en houden u aan het eind van de dag de spiegel voor. U hoort op een oprechte en opbouwende manier wat het effect van uw gedrag is op uw medewerkers, collega's of klanten.

 

 

Wilt u nader kennismaken?

Bel of mail voor een afspraak.

06 13048521

info@trainmij.nl

 

 

Directeur metaalbewerkingsbedrijf:

".....aan het eind van de dag kreeg ik van mijn coach feilloos terug wat het effect van mijn non-verbale gedrag was op mijn klant. Zij deed perfect voor hoe ik op bepaalde woorden van de klant reageerde. Ik zie nu waar ik effectiever in mijn onderhandelingen kan zijn....."

 


TRAINMIJ | info@trainmij.nl